Участь учнів у конкурсах загальноосвітніх предметів, конкурси професійної майстерності:

2024 рік

Участь збірної ліцею у спортивних змаганнях з волейболу – фінал першості області серед професійних (професійно-технічних) закладів – І місце

Участь у конкурсі художньої самодіяльності серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти “Нове покоління” у 2023-2024 навчальному році:

У номінації “Вокальний жанр”(соло) – Диплом ІІ ступеня – Матвіян Мілана

У номінації “Народна хореографія” – Диплом І ступеня – хореографічний колектив “Джерельце”

У номінації “Оригінальний жанр” – Диплом І ступеня – театр мод “Оксамит” – Диплом ІІ ступеня – колектив барабанщиць “Наддніпряночка”

         

Участь у обласному поетичному калейдоскопі “Україна – мій дім”!

                               

ІІ етап (на обласному рівні) Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка – IV місце – Катерина Куліш;

Участь в обласних зональних спортивних змагання з волейболу серед дівчат – І місце.

2023 рік

Міжнародний математичний конкурс “Кенгуру-23” – 7 учасників, “Добрий результат” – 2 учасника;

Всеукраїнський конкурс з англійської мови “GreenwichPro” – 16 учасників;

І етап (на рівні закладу) Конкурс учнівських творів (есе) на тему “У чому секрет довговічності “Енеїди” Івана Котляревського?” – 7 учасників;
ІІ етап (на обласному рівні) Конкурс учнівських творів (есе) на тему “У чому секрет довговічності “Енеїди” Івана Котляревського?” – ІІІ місце;

                             

Змагання з футболу серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти – 6 учасників – І місце;

І етап (на рівні закладу) Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка – 11 учасників;

XII обласна науково-практична конференція “Пізнання історичної минувшини в іменах – підґрунтя освіти нації” на тему “Науковий розвиток Полтавщини за доби Української революції 1917-1921 рр.” (до 150-річчя з дня народження гетьмана Павла Скоропадського) – 1 учасник;

      

Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності “Бобер” – 16 учасників.

Конкурс учнівських STEM проєктів. Тема проєкту – “Нітрати в продуктах харчування”. Автори – Аліса Яцишина, Ілля Глухов. Координатори – Білоус Ірина Валеріївна, Бугаєнко Оксана Олегівна, Зеленська Наталія Михайлівна.

Проведення IV Міжнародного уроку доброти та долучилися до участі в заході благодійної організації “Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам “Щаслива лапа”. Проведення загальноліцейного збору коштів, позаурочних заходів для здобувачів освіти та відвідування притулку для безпритульних тварин

                                   

2022 рік

І Етап Всеукраїнського конкурсу WorldSkillsUkraine компетенція – “Технологія моди”, 1 учасник повинен був представляти Полтавську область, конкурс було перенесено в зв’язку з воєнним станом;

XII Всеукраїнська гра з англійської мови “Puzzle” – 13 учасників;

2021 рік

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти – 1 учасник

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної освіти) з професії “Перукар” – І місце;

І Етап Всеукраїнського конкурсу WorldSkillsUkraine компетенція – “Перукарське мистецтво” – 2 місце;

ІІІ етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнів і студентської молоді імені Т.Г. Шевченка – 5 місце;

Обласний конкурс STEM проєктів – 2 місце;

XII Всеукраїнський конкурс з англійської мови “Greenwich PRO” – 12 часників, “Добрий результат” – 3 учасника;

ІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови на платформі “HUMAN” – 4 учасника;

Міжнародний конкурс з інформатики “Бобер 2021” – 11 учасників;

Обласний квест з предмета “Перукарська справа” – І місце та ІІ місце.

Обласний конкурс буктрейлерів “Ні, я жива, я буду вічно жити” – ІІ місце;

Всеукраїнська гра з англійської мови “Puzzle” – 20 учасників;

Міжнародний математичний конкурс “Кенгуру 2021” – 5 учасників, “Добрий результат” – 3 учасника.

Виступи та публікації на обласних, Всеукраїнських та міжнародних методичних заходах педагогічних працівників

Участь у ІІ Всеукраїнській конференції до Дня працівників легкої промисловості “Сучасна підготовка кваліфікованих робітників легкої промисловості у закладах професійної (професійно-технічної) освіти:

– Кісіль С. І. – Виступ на конференції в ролі спікера на тему: “Гурткова форма позакласної виховної роботи як засіб підвищення навчальних досягнень учнів”

Презентація до виступу Кісіль С. І.

– Шерстюк Г. В. – Опублікувала тези на тему: “Творчий проєкт як альтернатива дипломній роботі”

– Кравченко С. Б. – Опублікувала тези на тему: “Реалізація виробничого навчання та підготовка кваліфікаційних робітників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти у напрямку легкої промисловості в умовах воєнного часу”

Збірник “Сучасна підготовка кваліфікованих робітників легкої промисловості у закладах професійної (професійно-технічної) освіти”

Участь у ІІ обласній конференції до Міжнародного дня кухаря та кулінара:

– Федоришина О. В. – Виступ на конференції в ролі спікера на тему: “Сучасні технології та інновації в галузі ресторанного сервісу. Їстівний посуд”;

Презентація до виступу Федоришиної О. В.

– Литвиненко Ю. П. – Публікація статті на тему: “Розвиток креативності та творчості здобувачів освіти шляхом залучення їх до позаурочної діяльності”.

Збірник “Підготовкакваліфікованихробітників ресторанного сервісу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти”

Участь в онлайн-конференції “Сучасна професійна освіта: виклики та їх шляхи подолання”

– Бугаєнко О. О. – Опублікувала тези на тему: “Удосконалення професійної майстерності за допомогою залучення випускників в освітній процес для мотивації та покращення підготовки кваліфікованих робітників”

Міжнародна співпраця, участь у обласних, всеукраїнських та міжнародних проєктах, програмах

Проходження теоретично-практичного навчання та провели тренінг для кухарів шкільних їдалень, в межах реформи шкільного харчування, за сприяння Громадської організації “Культ Фуд ” і Громадської організації “Національна асоціація громадського харчування” за підтримки Посольства Швейцарії та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва на базі Кулінарного Хабу Полтавської області. Агенти змін Свята Марина Миколаївна, Федоришина Ольга Вікторівна.

Участь у проєкті “SEQUA-Швидкі навички до працевлаштування” в програмі GIZ “Skills4Recovery” та в рамках проєкту організація та проведення короткострокових курсів з професії “Закрійник” з отриманням часткової кваліфікації – 15 слухачів. Викладачі професійно-теоретичної підготовки на курсах – Шерстюк Галина Володимирівна, Кісіль Світлана Іванівна. Майстер виробничого навчання на курсах – Тонконог Валентина Миколаївна.

Методичні розробки

Збірник технологічних карток з практичними завданнями, на тему: “Соуси”. Розробник – Свята М. М., майстер виробничого навчання. Затвердження на обласному рівні в НМЦ ПТО (РІШЕННЯ НМР від 28.06.2023)

Збірник “Соуси” Свята М. М.

Проходження онлайн-курсу “Методика створення, розміщення та візуалізації електронного навчального контенту” від НМЦ ПТО у Полтавській області. Створення методичного матеріалу “Електронний контент з професії “Кравець 3 розряду”. Розробники – Шерстюк Галина Володимирівна, Кісіль Світлана Іванівна, Дейсун Світлана Федорівна, Кравченко Світлана Борисівна.

Електронний контент “Кравець 3 розряду”

Збірник технологічних карток з практичними завданнями, на тему: “РН 3. Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів”. Розробник – Свята М. М., Федоришина О. В., майстри виробничого навчання. Затвердження на обласному рівні в НМЦ ПТО  (РІШЕННЯ НМР від 30.01.2024)

Збірник ”Готувати страви з яєць та молочних продуктів” (РН3), Свята М. М., Федоришина О. В.

Збірник технологічних карток з практичними завданнями, на тему: “РН 6. Готувати бульйони, супи та соуси”. Розробник – Свята М. М., майстер виробничого навчання. Затвердження на обласному рівні в НМЦ ПТО (РІШЕННЯ НМР від 30.01.2024)

Збірник “РН 6. Готувати бульйони, супи та соуси”

Збірник технологічних карток з практичними завданнями, на тему: “РН 8. Готувати страви з риби та нерибних продуктів моря”. Розробник – Грідасова Ю. В.,викладач професійно-теоретичної підготовки. Затвердження на обласному рівні в НМЦ ПТО  (РІШЕННЯ НМР від 30.01.2024)

Збірник ”Готувати страви з риби” (РН8), Грідасова Ю. В.

Збірник технологічних карток з практичними завданнями, на тему: “РН 9. Готувати страви з різних видів м’ясної продукції”. Розробник – Зеленська Н. М., викладач професійно-теоретичної підготовки. Затвердження на обласному рівні в НМЦ ПТО  (РІШЕННЯ НМР від 30.01.2024)

Збірник “РН 9. Готувати страви з різних видів м’ясної продукції”

Збірник технологічних карток з практичними завданнями, на тему: “РН 12. Готувати солодкі страви та напої”. Розробник – Рило Т. С., Бутенко Ю. В., майстри виробничого навчання. Затвердження на обласному рівні в НМЦ ПТО  (РІШЕННЯ НМР від 30.01.2024)

Збірник “РН 12. Готувати солодкі страви та напої”