Урок доброти на тему “Гуманне та відповідальне ставлення до тварин” та участь в заході благодійної організації “Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам ‘Щаслива лапа'”

Наш ліцей приєднався до проведення IV Міжнародного уроку доброти на тему “Гуманне та відповідальне ставлення до тварин” та долучився до участі в заході благодійної організації “Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам ‘Щаслива лапа'”.
Урок доброти був присвячений Всесвітньому дню захисту тварин, і його проводила викладач загальноосвітніх предметів Мазур Олена Миколаївна разом із учнями групи №7.
Під час уроку учні дізналися, наскільки важливо відповідати за життя та благополуччя своїх домашніх улюбленців і дізналися, яким чином можна надати допомогу безпритульним тваринам в холодну пору року.
Також був організований благодійний загальноліцейний збір коштів серед груп для підтримки притулку в усьому необхідному. Учні передали багато їжі, посуду та теплого одягу, і також здійснили екскурсію до “Спецсервісу-Кременчука” для надання допомоги безпритульним тваринам разом з майстром виробничого навчання Пекою Юлією Миколаївної та викладачем загальноосвітніх предметів Білоус Іриною Валеріївною.
Отже, всі, кому не байдуже на долю тварин, можуть приєднатися до цієї благородної справи. Тут вони будуть раді будь-якій допомозі: ви можете закупити корм для тимчасових мешканців притулку або внести свій внесок у будівництво нових приміщень для тварин. А ще тут ви можете знайти справжнього друга з великим серцем. Усі тварини в притулку здорові та доглянуті, і всі мріють про господарів, які подарують їм безмежну любов і турботу. Завітайте до них, познайомтеся, і, можливо, саме тут живе ваш майбутній найкращий друг, який чекає на вас!