“Приготування японського десерту моті”

28 лютого 2024 року майстер виробничого навчання, Марина Свята, провела цікавий та пізнавальний захід для колег та педагогічних працівників на тему “Приготування японського десерту моті”.
Марина Миколаївна розпочала захід з захоплюючої розповіді про історичне виникнення моті, поділилась традиційними та сучасними способами приготування цього вишуканого десерту.
Захід був проведений в інтерактивній формі, що дало можливість учасникам не лише побачити всі етапи приготування, але й спробувати себе в ролі майстра.
Моті, приготовлені спільними зусиллями, вийшли неперевершеними! Усі присутні мали можливість спробувати десерт та оцінити його вишуканий смак.
Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері, адже спільне приготування їжі завжди зближує людей.