Конкурс професійної майстерності серед учнів другого та третього курсів з професій “Кухар, кондитер” та “Майстер ресторанного обслуговування, кухар”

Впродовж 27 та 28 лютого в рамках методичного тижня “Громадського харчування” відбувся конкурс професійної майстерності серед учнів другого та третього курсів з професій “Кухар, кондитер” та “Майстер ресторанного обслуговування, кухар”.
Юлія Грідасова – викладач професійно-теоретичної підготовки; Ольга Федоришина та Марина Свята – майстри виробничого навчання, організували та провели конкурси.
Професійні конкурси складалися з двох етапів: теоретичного та практичного.
Завданням конкурсу для учасників – майстрів ресторанного обслуговування було:
🔘 відкоркувати пляшку вина;
🔘 засервірувати стіл;
🔘 скласти серветки різними способами.
Завданням конкурсу для учасників – кухарів було:
🔘 приготувати салат “Цезар”;
🔘 приготувати форель у медовому соусі;
🔘 підібрати та приготувати гарнір із запропонованих продуктів (овочів).
Учасники відмінно показали свої теоретичні знання, практичні навички та вміння, а також здійснювали виробничі завдання.
За результатами конкурсу “Кухарів” призові місця здобули:
1 місце – Мітюшкіна Євгенія, група №7
2 місце – Гідаятов Артем , група №7
3 місце – Іванникова Анна , група №7
4 місце – Левченко Олександр, Овчаренко Ярослав та Німчин Марія , група №7
За результатами конкурсу “Майстрів ресторанного обслуговування” учасники вибороли такі місця:
1 місце – Курганська Ілона , група №12
2 місце – Гарець Інна і Демчук Валентина, група №12
3 місце – Мірошниченко Софія , група №12
Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо всім учасникам успіхів!