Відкритий майстер-клас на тему “Приготування сочників з сиром”

Багато з нас з ностальгією згадують улюблені ласощі родом з дитинства. Їх ніжний, вершковий смак і пісочне тісто, що тане в роті, нікого не залишали байдужим.
Вони користуються великою популярністю вже не одне десятиліття.
Рум’яні, золотистого кольору напівкруглі пиріжки, що нагадують сонечко, розсипчасте тісто, а в середині – солодка і соковита сирна начинка.
Готувати сочники дуже легко і просто, випічка ця виходить ніжною, ароматною і в міру вологою всередині, що робить сочники відмінними ласощами до чаю.
16 лютого 2022 року відбувся відкритий майстер-клас на тему “Приготування сочників з сиром”, який провела Ольга СЕМЕНЕНКО, майстер виробничого навчання, разом з учнями групи №4.

https://www.facebook.com/kplmakarenka/videos/657752952033931