Середа 22.01.2025
Триває тиждень методичної комісії Громадського харчування.
Пройшов ІІ етап конкурсу професійної майстерності серед учнів професії “Майстер ресторанного обслуговування”.
Учні групи №13 успішно виконали завдання з сервірування столів, відкривання і подачі вина, складання серветок різними способами.
Другий етап конкурсу професійної майстерності МРО провела майстер виробничого навчання Ольга Федоришина.
Результати конкурсу:
1 місце- Сліпенська Дана
2 місце- Танаєва Анастасія
3 місце- Тарасенко Олександра
Майстер – клас від майстра в/н Тетяни Рило «Приготування молочних коктейлів».
Захід пройшов у дружній атмосфері та залишив багато позитивних емоцій. Усі присутні не тільки бачили процес приготування коктейлів, а і мали можливість відчути цей смак.