ІІ етап конкурсу професійної майстерності серед учнів професії “Майстер ресторанного обслуговування”

Середа 22.01.2025
Триває тиждень методичної комісії Громадського харчування.
Пройшов ІІ етап конкурсу професійної майстерності серед учнів професії “Майстер ресторанного обслуговування”.
Учні групи №13 успішно виконали завдання з сервірування столів, 🍽 відкривання і подачі вина, складання серветок різними способами.
Другий етап конкурсу професійної майстерності МРО провела майстер виробничого навчання Ольга Федоришина.
Результати конкурсу:
1 місце- Сліпенська Дана
2 місце- Танаєва Анастасія
3 місце- Тарасенко Олександра
Майстер – клас від майстра в/н Тетяни Рило «Приготування молочних коктейлів».
Захід пройшов у дружній атмосфері та залишив багато позитивних емоцій. Усі присутні не тільки бачили процес приготування коктейлів, а і мали можливість відчути цей смак.