21 січня 2025 року другий день тижня Громадського харчування.
Перший етап конкурсу професійної майстерності з професії «Кухар» провели викладачі спецпредметів Юлія Грідасова та Наталія Зеленська.
Учні першого курсу приймали участь у кулінарному квесті, який провела Юлія Грідасова, з цікавістю виконували творчі завдання, складали пазли, були запропоновані вікторини зі спецпредметів.
І завершився день проведенням 1 етапу конкурсу серед учнів професії «Кухар. Кондитер»
Результати конкурсу:
1 місце- Муштей Софія
2 місце – Венгеренко Ольга
3 місце – Прядко Дар‘я
Усі здобувачі освіти з завданням впоралися блискуче.
Майстер-клас«Приготування суші» для учнів Кременчуцької гімназії №20 проходив під керівництвом майстра виробничого навчання Марини Святої та за участю майстрів в/н Юлії Литвиненко та Ольги Федоришиної.
Діти з задоволенням занурилися в захопливий світ кулінарії.



