1 березня в рамках методичного тижня “Громадського харчування” майстер виробничого навчання Тетяна Рило та здобувачі освіти групи №13 організували майстер-клас з приготування бельгійських вафель.
Захід, який пройшов у теплій та затишній атмосфері, подарував усім присутнім полуничний настрій.
Тетяна Рило поділилася секретами приготування та вишуканої подачі бельгійських вафель, а також дала цінні поради щодо вибору інгредієнтів.
Учасники майстер-класу з задоволенням долучилися до процесу приготування, а потім насолодилися смаком ароматних та апетитних вафель.
![](https://kplm.pl.ua/wp-content/uploads/2024/04/431183892_908590194607809_820237160698664866_n.jpg)
![](https://kplm.pl.ua/wp-content/uploads/2024/04/431249954_908590087941153_900443031761232888_n.jpg)
![](https://kplm.pl.ua/wp-content/uploads/2024/04/431495309_908590374607791_2101573322023027035_n.jpg)