29 лютого був проведений майстер-клас “Горнятко тепла” з приготування кави – майстром виробничого навчання Ольгою Федоришиною, в рамках методичного тижня.
Ароматна кава – це не лише улюблений напій, а й сучасний живописний матеріал, який доповнюється не менш ароматними какао та корицею.
Ольга Вікторівна, сумлінно підійшла до пошуку нових вражень, приготувавши каву еспресо, лате-маккіато та вершкову насолоду в поєднанні морозива та кави еспресо.
Присутні на цьому заході поринули у смачну атмосферу приготування кави, спробували її на смак та мали змогу заварити каву власноруч за своїм бажанням та смаком. Захід пройшов у тихій та затишній атмосфері, колеги насолодилися смачною кавою і надовго запам’ятають цей смак та аромат запашної кави.