1 березня майстер виробничого навчання – Ольга Федоришина, організувала захоплюючий майстер-клас для педагогічних працівників на тему “Таємниці десерту “Павлова”.
Ольга Вікторівна щедро поділилася секретами приготування пухкої меренги, ніжного вершкового крему та соковитих фруктових топінгів, які роблять десерт “Павлова” справжнім шедевром.
Учасники майстер-класу не лише скуштували вишукані ласощі, але й занурились у тонкощі кондитерського мистецтва, спостерігаючи за майстерним процесом їх створення.
Завдяки щирій атмосфері, цікавій подачі інформації та практичному досвіду, отриманому під час майстер-класу, педагоги не лише оволоділи рецептом десерту “Павлова”, але й отримали заряд натхнення та позитивних емоцій.