Тиждень методичної комісії сфери послуг

З 06.03.2023 по 10.03.2023 в КПЛ ІМ. А. С. МАКАРЕНКА проходив тиждень методичної комісії сфери послуг.
· Тиждень розпочався з благодійної акції «Даруй радість людям», яку організувала майстер виробничого навчання Ольга Глямшина разом зі здобувачами освіти групи № 5. Учасники акції надавали безкоштовно перукарські послуги усім бажаючим.
· Була представлена виставка газет «Моя професія – мій вибір» у вестибюлі головного корпусу.
· 06.03 відбулась олімпіада з перукарської справи. Активні, допитливі та креативні учні із задоволенням взяли участь у заході та продемонстрували свої знання. Переможцями олімпіади стали: Кравченко Анна – І місце; Соколовський Данило – ІІ місце; Волошина Діана – ІІІ місце.
· 07.03 майстер виробничого навчання Юлія Пека провела профорієнтаційній захід – майстер-клас «Трафаретне фарбування – футуаж» в рамках атестації, для випускників 9-х класів.
· 08.03 відбувся майстер-клас «Дизайн нігтів у різних техніках градієнту», який організувала та провела майстер виробничого навчання Дар’я Кочубей. Під час роботи, учні застосовували набуті практичні навички та вміння впродовж позаурочного заходу, а гості із задоволенням спостерігали за грою кольорів на нігтях.
· 09.03 у вестибюлі головного корпусу можна було спостерігати за виставкою творчих робіт учнів 6 та 9 груп, на яких продемонстровані фантазійні зачіски та малюнки на нігтях власного дизайну.
· 10.03 майстер виробничого навчання Ольга Солодова провела майстер-клас «Виготовлення прикрас з волосся», на якому виготовляли постижерні вироби.
· Тиждень завершився підведенням підсумків та нагородженням переможців.