КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

ІМ. А. С. МАКАРЕНКА

РІВЕНЬ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ

КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО

ЛІЦЕЮ ІМ. А. С. МАКАРЕНКА

за 2016-2017 н. р.


Група № 1

Курс   -  І

Професія  - Швачка, кравець

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

швачка

96

 

100

 

98

Технологія виготовлення одягу

74

 

77

 

75,5

Основи креслення

 

 

71

 

71

Обладнання швейного виробництва

88

 

85

 

86,5

Матеріалознавство

74

 

70

 

72

Спецмалювання

96

 

96

 

96

Охорона праці

88

 

85

 

86,5

 

Група № 2

Курс   -  І

Професія  - Кравець, закрійник

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

кравець

95

 

87

 

91

Технологія виготовлення одягу

72

 

75

 

73,5

Матеріалознавство

66

 

70

 

68

Основи конструювання одягу

72

 

71

 

71,5

Основи стилістики та дизайну

83

 

83

 

83

Охорона праці

83

 

83

 

83

Обладнання швейного виробництва

77

 

77

 

77

Спец малювання

95

 

-

 

95

 

Група № 3

Курс   -  ІІ

Професія  - Швачка, кравець

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

швачка

97

 

100

 

99

Технологія виготовлення одягу

80

 

79

 

79,5

Обладнання швейного виробництва

81

 

80

 

80,5

Матеріалознавство

73

 

73

 

73

Спецмалювання

80

 

84

 

82

Основи конструювання одягу

84

 

73

 

78,5

 

Група № 4

Курс   -  ІІІ

Професія  - Кравець, закрійник

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

кравець

85

 

85

 

85

Технологія виготовлення одягу

75

 

80

 

77,5

Матеріалознавство

70

 

70

 

70

Основи конструювання одягу

70

 

75

 

72,5

Обладнання швейного виробництва

80

 

80

 

80

Спец малювання

95

 

-

 

95

Група № 5

Курс   -  І

Професія  - Перукар (перукар-модельєр), манікюрник

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

перукар (перукар-модельєр)

100

 

100

 

100

Перукарська  справа

86

 

79

 

82,5

Санітарія і гігієна

69

 

69

 

69

Матеріалознавство

72

 

75

 

73,5

Спец малювання

100

 

96

 

98

Професійна етика

92

 

-

 

92

Охорона праці

79

 

89

 

84

 

Група № 6

Курс   -  ІІ

Професія  - Перукар (перукар-модельєр), манікюрник

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

перукар (перукар-модельєр),

89

 

90

 

89,5

Виробниче навчання

манікюрник

100

 

97

 

98,5

Перукарська  справа

89

 

89

 

89

Манікюрна справа

89

 

89

 

89

Санітарія і гігієна

69

 

69

 

69

Матеріалознавство

89

 

82

 

85,5

Спец малювання

93

 

-

 

93

Професійна етика

-

 

94

 

94

 

Група № 7

Курс   -  І

Професія  - Кухар, кондитер

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

кухар

96

 

96

 

96

Технологія  приготування  їжі з основами товарознавства

63

 

62

 

62,5

Організація виробництва та обслуговування

62

 

65

 

63,2

Устаткування підприємств харчування

69

 

66

 

67,5

Санітарія та гігієна

79

 

 

 

79

Облік і калькуляція

-

 

73

 

73

 

Група № 8

Курс   -  ІІІ

Професія  - Кухар, кондитер

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

кондитер

96

 

91

 

93,5

Технологія приготування кондитерських виробів

65

 

70

 

67,5

Організація виробництва

83

 

83

 

83

Дизайн страв до святкового столу

75

 

87

 

81

Малювання та ліплення

-

 

91

 

91

Облік, калькуляція і звітність

 

 

87

 

87

 

Група № 9

Курс   -  ІІІ

Професія  - Перукар (перукар-модельєр), манікюрник

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

перукар (перукар-модельєр),

96

 

96

 

96

Виробниче навчання

манікюрник

96

 

96

 

96

Перукарська  справа

87

 

75

 

81

Манікюрна  справа

75

 

62

 

68,5

Стиль та дизайн сучасної жінки

79

 

79

 

79

Професійна етика

87

 

-

 

87

Спец малювання

100

 

79

 

89,5

Санітарія і гігієна

-

 

70

 

70

Матеріалознавство

-

 

66

 

66

 

Група № 11

Курс   -  І

Професія  - Майстер ресторанного обслуговування, кухар

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

 

Виробниче навчання

майстер ресторанного обслуговування

92

 

96

 

94

 

Технологія  приготування закусок, страв, напоїв

67

 

70

 

68,5

 

Устаткування торговотехнолог. обладнання

81

 

81

 

81

 

Організація і техніка обслуговування

85

 

89

 

87

 

Санітарія і гігієна

74

 

-

 

74

 

Охорона праці

81

 

92

 

86,5

 

Іноземна мова за професійним спрямуванням

62

 

66

 

64

 

 

Група № 13

Курс   -  ІІ

Професія  - Кухар, кондитер

Найменування поля

Якість знань, %

І семестр

Директорська к/р

ІІ семестр

Директорська к/р

Річна

Виробниче навчання

кухар

96

 

100

 

98

Технологія  приготування  їжі

72

 

72

 

72

Організація виробництва

 

 

74

 

74

Облік, калькуляція і звітність

70

 

-

 

70

Устаткування підприємств харчування

72

 

74

 

73

Санітарія  і  гігієна

74

 

-

 

74

Фізіологія харчування

73

 

-

 

73