Феєрично та святково закінчився тиждень методичної комісії “Громадського харчування”, 26.02.2021 – був проведений конкурс професійної майстерності з професії “Кухар”, кваліфікація – 4 розряд.

Вісім учнів груп № 7 та № 15, змагалися в теоретичних знаннях та практичних вміннях.

Здобувачі освіти готували: гарнір, салат “Осінній”, крученики “Прикарпатські”.

За результатами кількості балів, маємо такі результати:
1 мiсце – Стеценко Анна;
2 мiсце – Потьомкiна Анна;
3 місце – Швець Валерія.
Організувала та провела конкурс, майстер в/н Марина СВЯТА.
Але пам’ятаймо, досконалості немає меж.
Успіхів та професійних звершень всім учасникам.
Ви найкращі!!!