Неймовірна психологиня – Людмила Айвазян у нас в онлайн-гостях)))
Пам’ятаєте, в понеділок ми проходили з Вами анкетування на тему: “Для чого і чому ми їмо ?”, в цій анкеті, нас цікавив психологічний аспект харчування, адже шлунок і мозок так пов’язані між собою.
Знайомтесь: Наш онлайн гість, Людмила Айвазян – викладач Національного університету “Києво-Могилянська академія”, директор ГО “Психічне здоров’я” м. Київ, цікава та творча особистість.

Тема онлайн зустрічі: “Психологічні аспекти харчування, анорексія, ожиріння, “заїдання проблем”, культура харчування”.


Питання, які були цікаві учням, та на які Людмила з радістю надала відповідь:
1. Чому коли у нас стрес, ми часто намагаємось “підняти” настрій їжею?
2. Під час карантину, чому ми так багато їмо?
3. Чому українці такі гостинні, якщо хтось приходить в гості, постає головна задача нагодувати гостя.
4. Чому бабусі так люблять загодовувати своїх онуків?
Було надзвичайно цікаво)))
P.S.: якщо ви бажаєте скоригувати фігуру, або маєте проблеми зі здоров’ям не починайте радикально відмовлятись від усього, робіть це поступово, формуйте одну звичку та починайте з малого, в іншому випадку, якщо використаєте радикальні методи, то цькування себе та переїдання Вам гарантовані – секретик від Людмили.