
3-го березня кулінарний експерт Євген Клопотенко завітав до Кременчука та розповів про революцію у сфері шкільного харчування. У рамках своїх відвідин нашого міста окремо він зустрівся з кременчуцькою молоддю — школярами та учнями ЗП(ПТ)О, які планують пов’язати своє життя з кулінарією. Серед присутніх були і учні нашого ліцею разом з майстрами виробничого навчання.

За словами Євгена, підготовка кваліфікованих кадрів — це не менш важливий для України крок, ніж безпосередньо сам проєкт «Нове шкільне харчування». Адже для того, щоб його запровадити, потрібні професіонали, які це робитимуть і матимуть прагнення змінити ситуацію у шкільних їдальнях на краще. Тому особливу увагу він приділяє спілкуванню з підростаючим поколінням «на серйозні, професійні теми».
Кулінарний експерт дав цінні поради, які допоможуть майбутнім кухарям на шляху професійного становлення.