20 грудня 2019 року на базі ВНЗ Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі” в рамках реалізації обласного проєкту “Професійна компетентність педагогів і сучасні виробничі технології” відбувся майстер-клас професійної спрямованості з професії “Кондитер” – “Candy bar” Новорічний настрій”.

Від нашого ліцею участь у майстер-класі взяла майстер виробничого навчання Марина Свята.

Арт-кондитер Ольга Слинько разом з учасниками майстер-класу виготовили шифоновий бісквіт, ганаш, компоте та мус, panna kotta та маршмелоу з апельсиновим смаком адже аромат цитрусових – це аромат новорічних свят, аромат дива та гарного настрою. Створені шедеври були поєднані у смачому та новорічному candy bar.
